Sluit menu
Tobania
Company Body

Tobania

In 2014 maakte de fusie tussen TOBIUS en SAGA Consulting Group van Tobania één van de grootste en invloedrijkste IT-resourcing spelers op de Belgische ICT-markt. Tobania is bovendien één van de grootste integrators van Microsoft-oplossingen in België.

IT-sourcing zit in ons DNA. Over de laatste tien jaar zijn we expert geworden in het zoeken van de juiste mensen, waardoor we momenteel kunnen genieten van de expertise van meer dan 500 gedreven ICT-specialisten: analisten, architecten, ontwikkelaars en ga zo maar door. Met onze database van meer dan 20.000 profielen, vinden we in geen tijd het profiel dat u zoekt.

Naast mensen, gaat ons verhaal ook over oplossingen. Om een dynamische digitale onderneming te creëren, heeft u nood aan een flexibel en adaptief IT-beleid binnen uw bedrijf. Door onze brede waaier aan services en oplossingen, zijn we ervan overtuigd dat we uw IT-beleid kunnen waarmaken. We zijn een vooraanstaand centrum voor ‘open source-oplossingen’ en tevens een baanbrekend expert in de ontwikkeling van mobiele, web-, cloud- en bedrijfsapps. Laat ons de partner zijn die samen met u uw onderneming innoveert.
 

Onze oplossingen kennen een zeer brede implementatie, zowel lokaal als regionaal en nationaal, in de bancaire-, financiële diensten-, nutsbedrijven-, gezondheidszorg-, productie-, overheids- en sociale administratiesector. Tobania is exclusief in Belgische handen en heeft een jaarlijkse omzet van +/- 57 miljoen euro.

Tobania

Corda nav
Corda Campus
Kempische Steenweg 311 / 6.02
3500 Hasselt
Corda1
011 301 400
Social
Statistieken
300medewerkers
4vacancies
1corda update