Sluit menu
Terug naar overzicht
Evenement
24 januari 2019

Corda community meets... Prato!

Ook in 2019 willen we jouw Cordanetwerk vergroten. Half december gaven we alvast de aftrap van onze allereerste Corda Community meets…Eurofins. Met een 20-tal enthousiaste Cordabewoners bezochten we de kantoren van Eurofins, werden we geïnspireerd en kregen een toffe rondleiding met demo’s. Nu is het tijd om ons tweede bedrijfsbezoek aan te kondigen...

Op 24 januari zakken we af naar Cordabewoner Prato (gelegen in de prachtige kantoren in Corda 6). Prato is een groeiende en dynamische onderneming met een 110-tal gemotiveerde medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke HR-software en ondersteunen hun klanten met een uitmuntende dienstverlening. Al meer dan 15 jaar begeleiden ze kleine en grote bedrijven met innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies. Impressive, toch? 

Wil je er graag bij zijn? Dan moet je vliegensvlug inschrijven. We starten om 9u. De bedoeling is dat we een diverse groep van 25 Cordabewoners samenbrengen. We vragen dus wel om per bedrijf maar één persoon in te schrijven zodat je op korte periode veel nieuwe mensen leert kennen. Het event is helemaal gratis, maar bij afwezigheid zonder afmelding vragen we wel een no-show fee van 25 euro.

Schrijf je nu in: http://web.cordacampus.com/cn/absud/ccmeetsprato 


Tot snel!