Sluit menu

Waarschuwingsbericht

U kan niet meer registreren voor dit evenement.
Terug naar overzicht
Evenement
21 februari 2019

Corda Keynote #32: Thierry Geerts, CEO Google Belgium

Deze Corda Keynote is reeds volzet. Wil je toch nog een kans wagen en er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar h.smeets@cordacampus.com

 

‘Hoe kunnen we onze wereld heruitvinden?’

Corda Keynote #32: Thierry Geerts, directeur Google België

De digitale revolutie heeft immense maatschappelijke, culturele en economische implicaties en stelt ons voor grote uitdagingen: we moeten de hele wereld heruitvinden. Op 21 februari neemt Thierry Geerts, directeur van Google België ons tijdens onze 32ste Corda Keynote mee op reis naar Digitalis, een land dat meer dan 4 miljard mensen met elkaar verbindt via het internet. Een land waar gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, economie en andere maatschappelijke thema's worden aangepakt dankzij de mogelijkheden van de digitale revolutie.

De technologische vooruitgang biedt unieke kansen om onze samenleving te verbeteren. Maar hoe pakken we dit aan? En wat moet er gebeuren zodat België, dat in het verleden aan de spits heeft gestaan van de industriële en computerrevolutie, de hoofdstad van Digitalis kan worden? Als ons land deze digitale trein niet wil missen, heeft het behoefte aan inspirerende en ambitieuze projecten.

Thierry Geerts, directeur van Google België, neemt ons op 21 februari mee in zijn verhaal. Hij pleit voor meer digitale visie en goesting. Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan vliegensvlug in.

Programma:

18u:      Ontvangst

18u25:    Welkom

18u30:    Corda Keynote: Thierry Geerts

19u20:    Interactieve Q&A

19u30:    Netwerkborrel

21u:        Einde

Je deelname is volledig gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Kan je er toch niet bij zijn? Geef ons dan zeker een seintje want zonder afmelding rekenen we een no-show fee van 25 euro aan.